Øya Kypros er et av de mest magiske stedene i verden, og Nord-Kypros er en del av dette landskapet, fullt av mystikk og middelhavs duft.
En reise til dette middelhavsparadiset vil belønne deg med gkimpses av historiske steder som har vært vitne til en 10 000 års historie, en imponerende kulturarv og forskjellige strålende verdier i den materielle verden på alle årstidene.

Gotiske strukturer, som Bellapais-klosteret, den mest vidunderlige eksemplet på østlig MEdeterranean kunst og håndverk, St Sophia-katedralen (Selimiye-moskeen), St. Nicholas katedral (Lala Mustafa Pasa-moskeen), byens kongedømmer i den klassiske perioden som Salamis og Soli, de tre faritale slottene i Besparmak fjellkjeden, medias citadel i Gazimagusta, anerkjent som en verdensarvsted og en bymur i Lefkosa, er bare noen få magiske stopp på denne historiske reisen.
Du vil finne mye å se mens du er i Nord-Kypros. Hvis du er interessert i den naturlige verden, kan du oppleve økoturisme, oppdage orkideer på Kypros, Kypros endemiske arter, dets grenserløse sandstrender, sine steder med enestående naturlig skjønnhet som er hjemmet til sjeldne beskyttede skilpadder og et vell av plantearter Og du kan også prøve landsbylivet som fortsetter uendret etter århundrer.

Øyas turisme overnatting, som tilbyr et bredt utvalg av valg, vil overstige forventningene til hver holidaymaker. Du kan velge mellom luksushoteller, familiehotell eller boutique- eller økoturisme-hoteller som har blitt satt opp de siste årene.
Disse tilbyr muligheten til å bade i det klare vannet på MEdeterranean, fine bufférestauranter, konferanse- og seminarhaller, svømmebassenger, vannparker, miljømessige integrerte grønne områder, rekreasjons- og underholdningsaktiviteter, spill og fasiliteter designet for din komfort ..... ....
Fra Yesilmak Village i vest til Apostolos Andreas kloster i øst, vil hvert øyeblikk du tilbringer i Nord-Kypros, et skjult paradis i verden, legge til en komfortabel og uforglemmelig ferie.
Nord-Kypros fortjener sitt rykte som Middelhavet perle.